x

Choose a Language and region

INTERNATIONAL

MEXICO
ENGLISH | ESPANOL

SAUDI ARABIA
ENGLISH | ARABIC

ECUADOR
ENGLISH | ESPANOL

US & CANADA

ENGLISH

Banner
Kuća » Često postavljana pitanja

 

Odgovori na Najčešće postavljana pitanja

P: Koju vrstu usluga za moj automobil nudi Express Care by Valvoline™?

O: Usluge koje nudi Valvoline Express Care zavise od lokacije. Svi servisi su specijalizovani za usluge preventivnog održavanja poput zamene ulja, filtera i brisača, kao i rashladne tečnosti. Na nekim lokacijama u ponudi postoje i usluge poput rotacije guma i podešavanja pritiska u gumama, provere i zamene akumulatora i baterija i pranja automobila. Lokacije Express Care obično ne nude usluge popravke vašeg automobila. Kontaktirajte s vašim lokalnim Express Care servisom ili pronađite servis koji je naveden na vebsajtu vašeg lokalnog servisa pomoću Express Care by Valvoline™ lokatora servisa.

P: Šta uključuje zamena ulja?

O: Usluge koje su uključene u zamenu ulja variraju prema lokaciji, ali će ona obično uključivati sledeće:

 • Zamenu ulja kvalitetnim Valvoline motornim uljem
 • Promenu filtera za ulje
 • Proveru pritiska u gumama
 • Proveru filtera za vazduh motora, filtera za vazduh kabine i brisača
 • Proveru prednjeg i zadnjeg svetla
 • Proveru i dopunjavanje drugih tečnosti za automobil
 • Razgovor u vezi sa bilo kojim drugim pokazateljima neophodnosti servisa koji mogu biti prikazani na komandnoj tabli

P: Koji tip ulja je potreban za moj automobil?

O3: Potreban tip ulja zavisi od marke i modela vašeg vozila kao i preporuka proizvođača. Express Care by Valvoline™servisni centri nude raznovrsne tipove motornog ulja koji su u skladu s preporukama proizvođača.

P: Koja je cena zamene ulja?

O: Cena zamene ulja zavisi od tipa ulja koje izaberete, broja litara koji su potrebni za vaše vozilo i bilo kakvih popusta ili posebnih cena koje vam mogu biti dostupne. Cene mogu varirati i prema lokaciji. Za poseban cenovnik, molimo posetite ili kontaktirajte sa lokalnim servisnim centrom.

P: Zbog čega bi trebalo da promenim tečnost za hladnjak?

O: Taloženje naslaga može blokirati protok antifriza ka motoru, što dovodi do pregrevanja, smrzavanja, rđe, korozije, pa čak i kvara. Zamena antifriza pomaže smanjenju rizika kvara vašeg rashladnog sistema (hladnjaka) kao i skupih popravki. Koristi ove usluge uključuju:

 • Pružanje dodatne zaštite od pregrevanja motora upotrebom naprednih deterdženata za temeljno čišćenje hladnjaka
 • Dodavanje zaptivača koji pomažu u sprečavanju curenja

P: Šta radi filter za vazduh kabine?

O: Filteri za vazduh kabine filtriraju vazduh koji udišete u putničkoj kabini vašeg automobila.

P: Zašto bi trebalo da rotirate gume Vašeg automobila?

O: Iz brojnih razloga, automobilske gume mogu se habati nejednako, što može dovesti do lošeg upravljanja, smanjene vuče i performansi kočnica. Rotiranje guma može pomoći da se:

 • Produži životni vek vaših guma
 • Produži gazni sloj i poboljša ravnomerno trošenje
 • Unapredi vožnju i upravljanje Vašim automobilom ili kamionom

P: Koliko često treba proveravati pritisak u gumama?

O: Pošto pritisak u gumama može lako da se promeni usled brojnih faktora, važno je redovno proveravati pritisak. Naši stručni mehaničari mogu da provere pritisak i podese ga na ispravne nivoe ako je to potrebno. Molimo ne zaboravite da konsultujete priručnik za specifično vozilo za bilo kakve posebne preporuke.

P: Šta je Express Car by Valvoline™ program?

O: Namera ovog programa je da pomogne vlasnicima maloprodajnih servisnih radionica da razviju poslovanje. Pored sjajnih proizvoda, Valvoline nudi usluge i programe koji će vam pomoći da unapredite poslovanje, povećate broj servisiranih automobila i pružite sjajno korisničko iskustvo zbog kojeg će vam se klijenti vraćati. Imaćete posvećenog savetnika koji je vaš lični poslovni konsultant i koji se redovno sastaje sa vama radi pregleda vašeg poslovanja, određivanja prilika za rast i pružanja podrške ka ostvarenju vašeg cilja.

P: Kako mi možete pomoći da razvijem svoje poslovanje?

O: Valvoline nudi usluge i programe koji mogu da pomognu kod svih aspekata vašeg poslovanja, od izgleda radionice, preko delotvornosti poslovanja i tima, sve do povećanja broja servisiranih automobila i prodaje. Naš poslovni savetnik postupaće kao vaš lični konsultant koji će vam pomoći da redovno procenjujete prilike za rast vaše radionice i postaraće se da naši programi rade za vas.

P: Šta treba da uradim da saznam više o programu Express Care by Valvoline™?

O: Veoma je jednostavno, samo popunite i pošaljite obrazac za kontakt na stranici ‘Posedujte Express Care‘. Kada pošaljete obrazac, našem asistentu prodaje biće zadovoljstvo da kontaktira s vama, pomogne vam u daljem procesu i objasni ga.